Subuh
5:57
Syuruk
7:14
Zuhur
1:18
Asar
4:30
Maghrib
7:20
Isyak
8:29
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Ekonomi & Kerja3

Jurong sasaran peniaga

Jurong Gateway merupakan sebahagian Daerah Tasik Jurong (JLD), yang akan dirombak menjadi Kawasan Pusat Bandar atau Central Business District (CBD) kedua di Singapura. Kawasan Jurong Gateway, yang mempunyai beberapa pusat beli-belah seperti JCube, Westgate, Jem dan IMM Building, turut menarik minat peniaga Melayu/Islam. Ikuti laporan NORHAIZA HASHIM (norhaiza@sph.com.sg) di halaman ini dan halaman sebelah.
Jul 13, 2016 | 05:30 AM

LEBIH banyak firma Melayu/Islam kini menempatkan perniagaan runcit mereka di Jurong Gateway sejak pemerintah merombak kawasan itu menjadi pusat komersial yang rancak.

Malah, beberapa peniaga yang telah lama bertapak di kawasan timur Singapura kini meluaskan cawangan baru mereka di Jurong Gateway, seperti salun rambut Muslimah, Karva, dan Chulop! By The Syarifs.

Akses Berita Harian tanpa had!

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map