Subuh
5:34
Syuruk
6:58
Zuhur
1:05
Asar
4:29
Maghrib
7:09
Isyak
8:24
Gaya Hidup

Idea hadiah untuk pemilik rumah baru

May 16, 2018 | 05:30 AM

MEMILIH hadiah untuk pemilik rumah baru mungkin amat sukar kerana anda tidak tahu apa yang mereka inginkan atau yang sesuai untuk rumah mereka.

Berita Harian menjenguk gedung Courts yang menawarkan banyak pilihan barangan elektrik atau perabot yang boleh dijadikan pilihan untuk rakan atau saudara mara untuk rumah baru mereka.

Perkara pertama boleh difikirkan ialah kawasan dapur seperti ketuhar gelombang mikro, peti sejuk yang banyak dijual di Courts. Begitu juga dengan hadiah lain seperti set periuk dan kuali, dulang hidangan, pemotong papan, set sudu serta garpu.

Bagi ruang tamu, pelbagai pilihan yang ada seperti lampu dinding, kipas lampu malam, permaidani. Begitu juga dengan cenderahati yang lain seperti pasu, bunga dalam pasu, sofa atau kerusi yang sesuai dengan saiz dan bentuk rumah.

Ruang bilik tidur juga anda boleh mendapatkan cadar, selimut, permaidani kecil, lampu tidur serta kabinet yang sesuai menyimpan pakaian.

Selainnya, Courts yang menyediakan pelbagai produk seperti jam dinding atau set cantik untuk bilik mandi seperti cermin atau alas kaki yang cantik.

Untuk maklumat lanjut layari www.courts.com.sg