Subuh
5:34
Syuruk
6:57
Zuhur
1:04
Asar
4:28
Maghrib
7:09
Isyak
8:23
Gaya Hidup

Robert Downey Jr dan Tom Holland bersatu semula di tengah-tengah laporan Spider-Man meninggalkan Marvel

Aug 26, 2019 | 01:27 PM

Peminat mungkin tidak dapat melihat watak Iron Man dan Spider-Man dalam filem Marvel Cinematic Universe (MCU) sekali lagi, selepas Iron Man meninggal pada akhir Avengers: Endgame dan satu rundingan mengenai perjanjian Siper-Man gagal mencapai persetujuan antara Marvel Studios dengan Sony Pictures.

Walau bagaimanapun, Tom Holland, yang memainkan versi terbaru watak Spider-Man, dan Robert Downey Jr, yang memainkan watak Iron Man dalam filem MCU, telah bersatu semula untuk kegiatan mendaki, lapor Straits Times.

Kedua-dua pelakon itu dilihat bersama dalam empat foto di akaun Instagram Tom Holland dan mereka kelihatan ceria bersama. 

Dalam satu foto, Holland dan Downey Jr dilihat bergambar bersama mainan anak patung watak MCU mereka lalu ditulis oleh Holland, "Kami telah melakukannya Encik Stark!" yang merujuk kepada kata-kata yang disebutkan oleh Spider-Man waktu beliau berpisah dengan Iron Man / Tony Stark  yang terkorban setelah mengalahkan Thanos, watak antagonis utama, pada akhir filem Endgame.

Ia merupakan adegan yang menyentuh perasaan para peminat, kerana Iron Man dianggap seperti soerang bapa kepada Spider-Man, dan hubungan antara Holland, berusia 23 tahun, dan Downey Jr, 54 tahun, seolah-olah mencerminkan hubungan mereka di filem.