Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:33
Maghrib
7:21
Isyak
8:30
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Gaya Hidup3

Semangat Kelas Pertama

Apr 09, 2019 | 05:30 AM

Semangat membantu tiga siswazah institusi pengajian tinggi SIM-Universiti London (UOL) menerusi Program Bantuan Pembelajaran Rakan Pelajar (PAL) memberi mereka peluang memperkasa diri sambil menyalur khidmat kemasyarakatan. Dua daripada mereka pun sudah memiliki kerjaya tetap. Seorang lagi merebut peluang bekerja sambil belajar kerana menanti masa mengambil kursus sarjana. Mereka yang menutup tirai pengajian minggu lalu dengan ijazah kepujian kelas pertama berkongsi kisah dengan wartawan HARYANI ISMAIL (haryani@sph.com.sg).

KEKECEWAAN Cik Shafikah Shaikh Salim atas keputusan Sijil Am Pelajaran (GCE) peringkat 'A' yang diterima lima tahun lalu terubat jua tahun ini.

Akses Berita Harian tanpa had!

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map