Subuh
5:46
Syuruk
7:05
Zuhur
1:11
Asar
4:28
Maghrib
7:14
Isyak
8:25
Gaya Hidup

Menangi pakej Royal Caribbean ke Thailand dan Vietnam

10 pakej naiki kapal persiaran Mariner of the Seas boleh dimenangi pembaca Berita Harian/Berita Minggu
Dec 16, 2016 | 04:00 PM

Royal Caribbean International akan menyambut ulang tahunnya yang ke-10 di Asia tahun depan. Sempena sambutan itu, Royal Caribbean dengan sokongan Berita Harian menawarkan peluang kepada 10 pembaca memenangi hadiah cuti pelayaran  7 malam untuk dua orang di atas kapal Mariner of the Seas ke Thailand dan Vietnam bernilai lebih $1,600. Pelayaran berlepas dari Singapura pada 20 Januari 2017.

Usah lepaskan peluang membeli belah di the Royal Promenade, meluncur di atas gelanggang ais, menikmati persembahan DreamWorks Entertainment dan banyak lagi  semuanya di atas kapal yang berlayar di lautan biru. Untuk maklumat lanjut kunjungi
http://www.royalcaribbean.com/findacruise/ships/class/ship/home.do?shipC...

Sertai sekarang.
Kunjungi laman [embed]https://www.facebook.com/BeritaHarianSG[/embed] 
'Like' pos perduan dan hashtag #BHCruise
Kongsi dengan kami di laman Facebook Berita Harian 10 perkara yang anda dan pasangan ingin nikmati di atas kapal Mariner of the Seas.
10 pos dengan jumlah 'Likes' yang paling banyak akan dipilih. Pos yang paling kreatif antara kesemua sepuluh penyertaan bakal memenangi hadiah tambahan.

Terma & Syarat:
Dibuka kepada warga Singapura berumur 18 tahun ke atas.
Semua tetamu yang berlayar perlu membayar cukai dan gratuiti (sekitar $222 untuk setiap penumpang) serta mempunyai dokumen perjalanan sendiri yang sah.
Tarikh tutup penyertaan: 25 Disember 2017
Kabin tersebut hanya boleh muat dua orang (tiada penumpang tambahan, termasuk bayi dan kanak-kanak,  boleh menginap di kabin tersebut).
Hadiah pakej pelayaran ini termasuk penginapan, hidangan makanan percuma di restoran terpilih atas kapal, room service pada waktu yang tertentu dan hampir semua hiburan dan kegiatan termasuk teater dan pertunjukkan ais. Tidak termasuk lawatan darat.

Ciri baru

Alat terjemah Berita Harian