Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:32
Maghrib
7:20
Isyak
8:30
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Setempat3

Baca buku perluas perspektif tentang tugas

Minggu lalu, Yayasan Mendaki melancarkan Kempen Ramadan 2016 dengan tema 'Raikan Ilmu' bagi menggalakkan lebih ramai keluarga Melayu/Islam membaca. Kempen itu sejajar dengan Gerakan Membaca Nasional anjuran Lembaga Perpustakaan Negara (NLB) yang sedang berjalan bagi memupuk budaya membaca di kalangan pelbagai lapisan masyarakat di Singapura. Wartawan Berita Harian, NUR ADILAH MAHBOB (adilaham@sph.com.sg), mengadakan sesi perkongsian buku bersama dua karyawan baru-baru ini untuk membincangkan minat mereka tentang buku dan buku terbaru yang mereka baca.
Jun 14, 2016 | 05:30 AM

SEMASA di bangku sekolah dahulu, Encik Mohammad Azree Rahim gemar membaca novel Melayu.

Kini, sebagai karyawan yang sibuk dengan kerjaya, kebanyakan buku yang dibaca Encik Azree adalah berkaitan dengan kerjanya dalam penggubalan dasar awam.

Akses Berita Harian tanpa had!

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map