Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:33
Maghrib
7:21
Isyak
8:30
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Setempat3

Hanya 15 saat susun Kiub Rubik

Sering kali, permainan dianggap sebagai kegiatan riadah dan lebih berhubung dengan golongan kanak-kanak. Namun, terdapat permainan yang turut dinikmati golongan dewasa. Malah, sebuah masyarakat/kumpulan dimulakan bagi menyatukan penggemar permainan itu demi melestarikan serta menarik minat lebih ramai lagi. Lebih daripada hanya kegiatan riadah, mereka juga mengumpul permainan itu sebagai sebahagian koleksi khas. Terdapat juga pertandingan untuk mencungkil bakat pemain handal bagi sesuatu permainan. Wartawan Berita Harian, HAIRIANTO DIMAN (mdhairi@sph.com.sg) mengenali dengan lebih rapat lagi individu daripada tiga masyarakat permainan itu. Masa terpantas yang diambil pelajar Maktab Rendah Anderson
May 02, 2016 | 05:30 AM

HANYA 15 saat.

Itulah masa terpantas yang diambil Muhammad Danish Yusri, 17 tahun, bagi menyusun semula Kiub Rubik berukuran 3 inci x 3 inci.

Akses Berita Harian tanpa had!

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map