Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:33
Maghrib
7:21
Isyak
8:30
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Setempat0

Iswaran: Hubungan kukuh antara kumpulan etnik dengan kumpulan agama tidak boleh dianggap remeh

Apr 14, 2019 | 07:00 PM

 

Usaha pemimpin masyarakat dan agama untuk memperkukuh hubungan antara kumpulan etnik dengan kumpulan agama ‘amat penting dan tidak boleh dianggap remeh’ kata Menteri Perhubungan dan Penerangan  S. Iswaran pada Ahad (14 April).

Tambah beliau, Kumpulan Keyakinan Antara Kaum dan Agama (IRCC) melakukan kerja penting dalam usaha memupuk hubungan dalam masyarakat, berlatar cabaran kepada perpaduan masyarakat seperti pengganasan dan berita palsu.

“IRCC memainkan peranan amat penting di peringkat masyarakat, menghimpunkan kumpulan berbeza dan bekerjasama untuk memupuk persefahaman lebih kukuh,” kata Encik Iswaran, semasa menghadiri dialog di Masjid Tentera di Clementi Road.

Beliau ditemani Anggota Parlimen (AP) di GRC yang diwakilinya - GRC West Coast - Cik Foo Mee Har.

Berita Popular

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map