Keahlian dan manfaat percuma HomeTeamNS selama dua tahun bagi isteri dan ibu anggota NS, Berita Setempat - BeritaHarian.sg
Subuh
5:35
Syuruk
6:56
Zuhur
1:03
Asar
4:25
Maghrib
7:07
Isyak
8:19

Teka Kata

=

Uji pengetahuan anda dalam Perkataan Melayu

Betul!

Salah!

Setempat0

Keahlian dan manfaat percuma HomeTeamNS selama dua tahun bagi isteri dan ibu anggota NS

May 12, 2019 | 03:46 PM

UNTUK mengiktiraf sumbangan mereka terhadap perkhidmatan negara, isteri dan ibu kepada anggota perkhidmatan negara Home Team akan memperolehi keahlian keluarga HomeTeamNS percuma selama dua tahun termasuk manfaat lain. 

Inisiatif yang dipanggil Everyday (Her)oes itu diumumkan oleh Menteri Tenaga Manusia dan Menteri Kedua Ehwal Dalam Negeri Josephine Teo pagi tadi, juga sempena Hari Ibu, di kelab HomeTeamNS di Hab Tampines Kita (OTH). 

“Isteri dan ibu memainkan peranan yang penting dalam berkongsi tanggungjawab dan mengimbangi tugas terhadap keluarga dan juga negara supaya anggota NS kita boleh berkhidmat dengan tenang,” kata Cik Teo, yang juga merupakan presiden HomeTeamNS. 

Tambahnya: “Keahlian, manfaat serta program keluarga percuma ini merupakan cara kami mengucapkan terima kasih kepada wanita-wanita luar biasa ini yang telah berkhidmat kepada negara dengan cara mereka sendiri.”

Discover Malay Home Based Businesses

Video Baru

Podcast Baru

Teka Kata

=

Uji pengetahuan anda dalam Perkataan Melayu

Betul!

Salah!

Try the new Halal Food Map