Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:33
Maghrib
7:21
Isyak
8:30
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Setempat0

M³@Bedok galak gaya hidup aktif dan sihat

Apr 27, 2019 | 07:39 PM

INISIATIF M Kuasa Tiga, M³@Bandar yang kelima dilancarkan di Bedok hari ini (27 April) selepas ia diperkenalkan di Tampines, Pasir Ris-Punggol, Nee Soon, dan Jurong.

Ia dilancarkan oleh Menteri Negara Kanan (Ehwal Luar merangkap Pertahanan) selaku penasihat M³@Bedok, Dr Mohd Maliki Osman, di Fiesta Kesihatan yang berlangsung di Heartbeat@Bedok.

Antara matlamat utama M³@Bedok adalah untuk menggalakkan gaya hidup aktif dan sihat di kalangan penduduk Bedok.

M³@Bedok merangkumi 20 relawan daripada pelbagai latar belakang termasuk guru, peguam, doktor, jururawat masyarakat serta wakil daripada pertubuhan yang tidak meraih keuntungan. Ia diketuai Timbalan Ketua Eksekutif Muis, Encik Mohd Fahmi Aliman.

 

Berita Popular

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map