Promosi khas langgan Berita Harian

TEMUI ARTIS

Singgah ke gerai Berita Harian (BH) di C5 Dewan 6B Singapore Expo pada hari ini dan esok bagi menemui beberapa artis dari Malaysia.

Acara dari 3 petang hingga 6 petang itu menyaksikan sendiri bagaimana sesi wawancara dilakukan wartawan BH secara langsung dan dalam keadaan santai.

Wartawan dan jurugambar BH akan mewawancara selebriti yang nama mereka sedang meningkat naik seperti Aiman Tino dan Sufian Suhaimi, yang masing-masing terkenal dengan lagu mereka, 'Ku Rela Dibenci' dan 'Terakhir'.

Jika anda merupakan peminat setia pertandingan Gegar Vaganza musim ketiga, anda juga boleh menantikan kehadiran Zarul Umbrella dan Shidi Data yang juga bakal diwawancara di gerai BH.

Ia berlangsung sempena Pameran The Great Wedding Affair dan The Big Year End Sale anjuran Orange Events & Media.

Acara pameran itu berlangsung sehingga Isnin ini.

PROMOSI AKHBAR

Pembaca akhbar ini boleh mendapatkan promosi khas jika melanggan atau membeli senaskhah Berita Harian/Berita Minggu di Pameran 'The Great Wedding Affair' dan 'The Big Year End Sale'.

TEMPAT:

Pameran The Great Wedding Affair dan The Big Year End Sale di Dewan 6B Singapore Expo di Gerai C5

TARIKH:

Hari ini sehingga 26 Disember.

PROMOSI:

  • Beli senaskhah akhbar Berita Harian/Minggu dan The Straits Times dan pembeli dihadiahkan dengan satu tin sardin jenama Yeo's bernilai $2.50 (Hari ini hingga esok kerana akhbar tidak dicetak bagi 26 Disember)
  • Langgani BH/BM selama setahun dan terima 12 keluaran majalah EH! atau Glam Lelaki secara percuma. Majalah masing-masing bernilai $42 dan $45.60.
  • Pelanggan juga menerima baucar NTUC $10.
  • Pembaca yang ingin melanjutkan selama setahun lagi iaitu dua tahun langganan, akan menerima baucar Courts $30 dan baucar NTUC $20.
  • Bagi yang melanggani akhbar ini selama dua tahun, mereka juga akan menerima 12 keluaran majalah EH! atau Glam Lelaki secara percuma.
  • Langganan 'Semua dalam Satu', termasuk versi digital dan akhbar cetak, berharga $18.99 sebulan. Anda juga boleh melanggan akhbar cetak BH sahaja berharga $15.90 sebulan atau wadah digital sahaja berharga $19.90 sebulan.
  • Hubungi 6388-3838 atau layari laman bhsub.sg/dec untuk melanggan dan mendapatkan maklumat lanjut.

Waktu Solat

Subuh
5:27
Syuruk
6:49
Zuhur
12:52
Asar
4:14
Maghrib
6:52
Isyak
8:05
3 HR PSI: 35
27°/ 24 °
Tuesday - Thundery showers mainly over northern and eastern Singapore in the afternoon.
Wednesday - Late morning and early afternoon thundery showers.
Thursday - Afternoon thundery showers.