Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:33
Maghrib
7:21
Isyak
8:30
Setempat3

MAJLIS PERJUMPAAN HARI RAYA MENTERI

Sambutan lebaran perkukuh harmoni

Menteri Bertanggungjawab bagi Ehwal Masyarakat Islam, Encik Masagos Zulkifli Masagos Mohamad telah mengadakan Majlis Perjumpaan Hari Raya yang diacarakan bersama Anggota Parlimen Melayu/Islam lain di Hotel Singapore Marriott Tang Plaza kelmarin. Majlis itu turut diserikan dengan kehadiran Timbalan Perdana Menteri, Encik Heng Swee Keat; Menteri Kanan, Encik Teo Chee Hean; dan Menteri Kebudayaan, Masyarakat dan Belia, Cik Grace Fu. Hadirin lain termasuk pemimpin agama, masyarakat dan belia. Berikut kami sajikan warna-warni majlis tahunan itu.
Jun 16, 2019 | 05:30 AM

PERJUMPAAN Hari Raya yang diadakan Menteri Bertanggungjawab bagi Ehwal Masyarakat Islam Encik Masagos Zulkifli Masagos Mohamad kelmarin membuka peluang bagi hadirin mendekati pemimpin nasional, ketua agama dan masyarakat.

Selain mengucapkan 'Selamat Hari Raya' dan bermaaf- maafan dengan anggota Parlimen Melayu/Islam, sekitar 500 hadirin yang diundang ke majlis perjumpaan Hari Raya di Hotel Singapore Marriott Tang Plaza juga berpeluang beramah tamah dengan tetamu khas Timbalan Perdana Menteri Heng Swee Keat; Menteri Kanan Teo Chee Hean dan Menteri Kebudayaan, Masyarakat dan Belia, Cik Grace Fu.

Akses Berita Harian tanpa had!

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map