Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:33
Maghrib
7:21
Isyak
8:30
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Setempat3

Sumbangan artis Muslim pada seni Kristian

Muzium Tamadun Asia (ACM) menganjurkan pameran pertama di dunia tentang Seni Kristian di Asia yang meliputi aspek sejarah dan perkembangan agama itu. Pameran juga mempamerkan artis daripada masyarakat Islam terdahulu daripada dinasti dan empayar Islam berbeza yang turut terlibat dalam kesenian Kristian atas tujuan memahami agama yang datang di negara mereka.
May 30, 2016 | 05:30 AM

PAMERAN seni Kristian yang penuh dengan sejarah dan perkembangan agama itu, namun pada masa sama mempamerkan semangat universal - usaha silang budaya dan rangka intelektual masyarakat di seluruh Asia.

Muzium Tamadun Asia (ACM) menganjurkan pameran pertama di dunia yang mempamerkan sejarah dan perkembangan seni Kristian di Asia, yang bermula Jumaat lalu hingga 11 September 2016.

Akses Berita Harian tanpa had!

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map