Subuh
5:28
Syuruk
6:47
Zuhur
12:50
Asar
4:08
Maghrib
6:51
Isyak
8:02
Sukan

Lebih 200 sertai acara golf BMW

Oct 29, 2019 | 07:51 PM

 

BMW Asia, Performance Motor Limited (PML) dan Performance Munich Autos (PMA) baru-baru ini menjadi tuan rumah kepada Piala Golf Antarabangsa BMW 2019 Pusingan Akhir Singapura di Tanah Merah Country Club, Tampines Course.

Lebih dua ratus pelanggan PML dan PMA mengambil bahagian dalam pertandingan sosial dan dan persaingan mesra. Tiga pemenang telah dipilih untuk mewakili Singapura dalam Piala Dunia Antarabangsa 30 Piala Dunia di Afrika Selatan. Pemenang akan bertanding dalam padang golf kejohanan yang direka oleh Gary Player di Fancourt Golf Resort di bandar George, Afrika Selatan, pada 2-7 Mac 2020.

Selepas pertandingan yang menyegarkan dan sengit di padang golf yang indah di Tampines tiga pemenang utama yang akan bersaing dengan pemain amatur terbaik lain dari seluruh dunia ialah. ncik Brian Seah (Kategori Lelaki I), Encik Lem Kean Su (Kategori Lelaki II) dan Cik Dily Ng Lay Choon (Kategori Wanita)

"Piala Golf Antarabangsa BMW telah wujud selama lebih dari 30 tahun, dan saya percaya setiap tahun lebih menarik daripada yang terakhir. Setiap tahun lebih ramai pelanggan mengambil bahagian dalam kejohanan itu dan mengalami keseronokan persaingan yang sihat untuk memastikan tempat bermain dalam Final World, "kata Encik Christopher Wehner, Pengarah Urusan, BMW Group Asia. "Para pemenangPiala Golf Antarabangsa BMW 2019 Pusingan Akhir Singapura akan meraih satu pengalaman sukan seumur hidup di Afrika Selatan. Saya berharap mereka bernasib baik dan mengharapkan kemenangan mereka. "

 "2019 menandakan peristiwa penting dalam sejarah PML semasa meraikan ulang tahun ke-40 kami dengan para pelanggan kami. Kami berterima kasih kepada setiap pelanggan kami yang terhormat atas sokongan dan kesetiaan mereka selama ini. Undian keyakinan dan kepercayaan mereka telah menyumbang kepada kejayaan kami. Kami juga mengucapkan terima kasih kepada BMW kerana kepercayaan mereka yang mantap dan hubungan kerja yang teguh, dan terima kasih kepada pekerja kami selama bertahun-tahun lamanya perkhidmatan khusus dan kesetian kepada syarikat itu, "kata Encik Arnt Bayer, Pengarah Urusan, Performance Motors Limited dan Performance Munich Autos.

Acara golf itu dipelopori oleh PML untuk masyarakat golf Singapura pada 2006 untuk mewujudkan rangkaian golf sosial yang terdiri daripada pemain golf elit kami dan pemain golf PML, untuk berkongsi dan bertukar panduan golf.

 

Video Baru

Podcast Baru

Ciri baru

Alat terjemah Berita Harian