Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:32
Maghrib
7:20
Isyak
8:30
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Wacana3

RENCANA MINGGUAN INI DITERBITKAN DENGAN KERJASAMA RRG

Ketakwaan di bulan Ramadan tidak dicapai dengan kekejaman

RRG sedang bekerjasama dengan Majlis Ugama Islam Singapura (Muis), Kumpulan Jagaan Lanjutan (ACG) dan Kumpulan Keyakinan antara Kaum dan Agama (IRCC) untuk galakkan toleransi di kalangan semua bangsa dan agama dan untuk wujudkan pemahaman yang lebih baik mengenai agama dan budaya masing-masing
Jun 02, 2019 | 05:30 AM

‚ÄčKeharmonian kaum tidak datang bergolek. Ia juga harus dipelihara dan memerlukan kerjasama banyak pihak. Berikut sedutan ucapan Pengerusi Bersama Kumpulan Pemulihan Keagaman (RRG), Ustaz Haji Ali Haji Mohamed, di majlis iftar RRG-Masjid Khadijah di auditorium Masjid Khadijah pada Isnin lalu.

RAMADAN penuh berkat bukan sahaja kerana Al-Quran diturunkan pada bulan ini, tetapi pintu syurga dibuka.

Akses Berita Harian tanpa had!

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map