Subuh
5:58
Syuruk
7:15
Zuhur
1:19
Asar
4:31
Maghrib
7:20
Isyak
8:30
Penyenggaraan yang dijadualkan: Kami sedang mempertingkat sistem mySPH untuk memberi anda khidmat log masuk lebih lancar. Sebahagian akses bagi log masuk ke mySPH akan terjejas dari 02 / Mar / 21 12:30 PG hingga 02 / Mar / 21 06:00 PG. Anda perlu log masuk semula selepas tempoh penyenggaraan ini. Untuk mendapatkan bantuan, sila tinggalkan butiran hubungan anda di sini dan kami akan hubungi anda. Terima kasih.
Wacana3

Usaha RRG dicontohi dunia

Pelbagai usaha telah dilaksanakan masyarakat Melayu/Islam setempat demi menangani isu pengganasan dan mencegah penularan ideologi ganas. Kumpulan Pemulihan Keagamaan (RRG) yang menyambut ulang tahun ke-13 tahun ini merupakan antara badan yang giat menangani isu tersebut. NAZRY MOKHTAR (nazry@sph.com.sg) meninjau usaha RRG dan badan setempat.
May 27, 2016 | 05:30 AM

KUMPULAN Pemulihan Keagamaan (RRG) kian menempa nama sebagai satu model contoh dunia dalam program pemulihan tahanan yang terlibat dalam kegiatan radikalisme atau pengganasan.

Lebih 2,000 pengunjung telah melawati Pusat Sumber dan Kaunseling RRG di Masjid Khadijah di Geylang Road untuk menimba pengalaman dalam pemulihan tahanan.

Akses Berita Harian tanpa had!

Video Baru

Podcast Baru

Try the new Halal Food Map