Subuh
5:34
Syuruk
6:57
Zuhur
1:03
Asar
4:27
Maghrib
7:07
Isyak
8:21

Kongsi pandangan anda

Teka Kata
Uji pengetahuan anda dalam bahasa Melayu
=
Pilih perkataan yang betul
Betul!
Salah!
Cuba lagi! Markah anda: Bagus! Markah anda: Hebat! Markah anda: Out Of 3
Setempat
27
0

Tinjauan BH

Kongsi pandangan anda

Apr 12, 2018 | 02:20 PM

Berita Harian kini sedang menjalankan tinjauan pembaca. Jika anda membaca kenyataan ini, anda merupakan salah seorang dari lebih 50,000 (anggaran jumlah pembaca Berita Harian) pembaca akhbar ini setiap hari bagi mengikuti perkembangan berita dan gaya hidup semasa. 

Akhbar Berita Harian merupakan satu-satunya akhbar nasional untuk masyarakat Melayu Singapura sejak 1957 tahun. Kami merancang untuk meningkatkan mutu kandungan, dan kami ingin mendapatkan bantuan anda.

Kehadiran anda yang menyebabkan Berita Harian wujud hari ini. Kami ingin memahami anda dan memenuhi keperluan anda dengan lebih baik agar kami dapat menjadikan Berita Harian akhbar yang memenuhi keperluan anda.  

Untuk itu, kami ingin mengenali anda dengan lebih baik menerusi senarai soalan yang dikemukakan di laman tinjauan (https://sph.au1.qualtrics.com/jfe/form/SV_e9usCISEUgdH6kZ). Kami berjanji bahawa maklumat yang anda berikan hanya akan digunakan untuk tujuan penyelidikan dan tidak akan dikongsi dengan mana-mana pihak.  

Jika anda lebih senang bertemu bagi sesi wawancara di pejabat kami untuk mengongsi pandangan anda tentang Berita Harian, sila nyatakan di laman tinjauan  (https://sph.au1.qualtrics.com/jfe/form/SV_e9usCISEUgdH6kZ).

Kami mengalu-alukan pandangan anda. 

Sila kunjungi laman tinjauan di: https://sph.au1.qualtrics.com/jfe/form/SV_e9usCISEUgdH6kZ

Video Baru

Teka Kata

=
Pilih perkataan yang betul
Betul!
Salah!
Cuba lagi! Bagus! Hebat! Markah anda: Out Of 3